Flexibele plannen die met jou meegroeien

Of je nu regelmatig of helemaal niet in aanraking komt met jouw aandelenregister, wij hebben een plan dat past bij jouw behoeften.

Starter
€4/maand

per vennootschap


Tot 2 transacties
per jaar

Pro
€15/maand

per vennootschap


Tot 10 transacties
per jaar

Unlimited
€20/maand

per vennootschap


Onbeperkt transacties
per jaar

*Alle prijzen jaarlijks gefactureerd en exclusief BTW

Prijs FAQ

Als je alle transacties in jouw plan hebt gebruikt, kan je gewoon geen nieuwe transacties registreren. Je zal echter nog steeds toegang hebben tot jouw aandelenregister. Je hoeft alleen maar jouw plan te upgraden en je zal dan opnieuw transacties kunnen registreren.

Een transactie is elke transactie die je registreert onder het navigatiemenu 'Transacties' op Clarico. Met andere woorden, de volgende transacties worden beschouwd als transacties in het kader van jouw plan: overdracht (tranfer), uitgifte (issuance), oprichting (incorporation).

De volgende acties worden niet beschouwd als transacties: het registreren van lidmaatschapsrechten (shareholder rights), het toevoegen van stakeholders, het bewerken van de informatie van jouw bedrijf en het toevoegen of wijzigen van categorieën van aandelen.

Ja. Een factuur wordt automatisch gegenereerd en wordt aan jou verstuurd met de gegevens van jouw bedrijf en het BTW nummer.

drawing zen person working for a company

Gebruik Clarico voor slechts 4€ per maand

Ervaar de nieuwe manier om jouw bedrijf te beheren.