Wij geloven dat het nakomen van wettelijke vereisten drie dingen moet zijn: eenvoudig, moeiteloos en betaalbaar.

Onze missie is om de kracht van technologie te gebruiken om de juridische wereld toegankelijker te maken. We willen een betere en meer gebruiksvriendelijke interactie met alles wat betrekking heeft tot juridische administratie. Omdat iedereen het recht heeft om wettelijke vereisten na te komen zonder een dure advocaat.

Ons team

Clarico is een team van gespecialiseerde juristen en ontwikkelaars met als doel om het juridische zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij zijn geen advocatenkantoor en maken in plaats daarvan digitale producten om onze missie te bereiken.

Rémy Bonnaffé

Rémy werkte als advocaat gespecialiseerd in het vennootschaps- en ondernemingsrecht. Rémy behaalde zijn diploma rechten aan de Universiteit Gent en behaalde een bijkomende master aan Columbia Law School in New York.

Pierre Van Der Eecken

Pierre is sinds meerdere jaren actief als 'full stack' ontwikkelaar en werkte voor meerdere succesvolle tech bedrijven in België, waaronder Bubble Post. Pierre heeft een diploma Informatica aan de Artevelde Hogeschool Gent.

Onze klanten

Van starters tot grotere bedrijven, Clarico ondersteunt duizenden kleine en middelgrote bedrijven in heel België, direct of indirect via accountants en advocaten.

Contacteer ons

Op zoek naar functies? Vragen? Laat het ons weten!

We kijken er echt naar uit om met onze (potentiële) klanten te praten. Als je op zoek bent naar specifieke kenmerken of andere vragen hebt, kan je ons bereiken via het contactformulier, via email of door ons te bellen.

info@clarico.be
+32 477 18 88 23
Waterloosesteenweg 560
1050, Elsene
Belgium

Gebruik Clarico voor slechts 4€ per maand

Ervaar de nieuwe manier om jouw bedrijf te beheren.