Beheer jouw aandelenregister. Gemakkelijk.

Beheer het aandelenregister van jouw bedrijf online en onderteken het elektronisch op Clarico. Clarico helpt jouw aandelenregister te beheren en beschermen.

clarico app preview on laptop computer

Enkele tevrede klanten

Innovatieve bedrijven die Clarico vertrouwen

Verlies nooit meer jouw aandelenregister

Een aandelenregister is vergelijkbaar met de verzekeringspapieren in je auto: je hebt het niet veel nodig, maar als je het nodig hebt is het een onmisbaar document. Alle Belgische vennootschappen zijn bovendien verplicht om een aandelenregister te hebben. Geniet van de gemoedsrust en zorg ervoor dat je aan deze verplichting voldoet.

Leer meer

Onderteken jouw aandelenregister elektronisch.

Clarico maakt gebruikt van het digitale handtekeningenplatform van Connective, dat ook wordt gebruikt door itsme® en bedrijven als BNP Paribas Fortis, ING en SD Worx. Stuur eenvoudig een verzoek tot ondertekening naar jouw aandeelhouders, zodat ook zij op afstand en veilig kunnen ondertekenen. Je hoeft het aandelenregister nooit meer te verplaatsen!

Leer meer

Belangrijke data in een oogopslag

Fysieke aandelenregisters zijn moeilijk te lezen. We consolideren alle gegevens in jouw register op een eenvoudig te gebruiken dashboard, zodat je direct de belangrijkste gegevens ziet: de namen van elke aandeelhouder en hoeveel aandelen hij of zij in de vennootschap heeft. Wil je zien wie de 'Uiteindelijke Begunstigden' of 'Ultimate Beneficial Owners' (UBO's) zijn voor het UBO-register? Zoek niet verder!

Leer meer

Toegankelijk 24/7, waar je ook bent

Toegang tot het aandeelhoudersregister, waar je ook bent en op welk apparaat dan ook. Deel de toegang met een boekhouder, advocaat of bank zonder dat je het fysieke aandelenregisterboek hoeft te verplaatsen of te verzenden.

Leer meer

Gebruik Clarico voor slechts 4€ per maand

Ervaar de nieuwe manier om jouw bedrijf te beheren.