Beheer jouw juridische administratie. Gemakkelijk.

Een online platform voor iedereen die een bedrijf leidt dat het gemakkelijk maakt om de juridische administratie te beheren, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf en tijd en geld spaart.

Enkele tevrede klanten

Innovatieve bedrijven die Clarico vertrouwen

Beheer jouw bedrijf met gemoedsrust.

Ben jij ook geïntimideerd door het administratieve papierwerk en juridische administratie dat gepaard gaat bij het leiden van jouw bedrijf? Net zoals jij zijn wij gefrustreerd met de tijd en het geld dat we moeten investeren om de vereiste juridische administratie na te komen.

Clarico laat jou toe om jouw aandeelhoudersregister te beheren en te updaten.

Een Register Voor de 21ste Eeuw.

Beperk fouten tot een minimum

Clarico’s ingebouwde veiligheidsmechanismes verminderen de kans op fouten in het aandelenregister van jouw bedrijf tot een absoluut minimum.

Toegankelijk overal ter wereld, 24/7

Toegang tot jouw aandelenregister waar je ook bent, met de gemoedsrust dat jouw register nooit verloren kan geraken.

Geef toegang aan derde partijen

Spaar tijd uit door toegang te verlenen aan derde partijen, zoals advocaten, banken of boekhouders. Zo is het niet nodig om een fysiek register te gaan brengen naar jouw adviseurs.

Toegang tot modellen opgesteld door advocaten

Clarico geeft jou toegang tot modellen van notulen van de raad van bestuur opgesteld door ervaren advocaten. Vul de modellen eenvoudig in om in geen tijd professionele notulen te hebben.

Wordt herinnerd aan opkomende bestuursvergaderingen

Jij bepaalt de regelmaat van de bestuursvergaderingen. Daarna herinnert Clarico er jou aan wanneer de volgende vergadering plaatsvindt en wat de agenda ervan is.

Behoud een overzicht van alle vergaderingen

Sla op een veilige manier alle verslagen van de raad van bestuur op in één locatie, zodat je altijd jouw voorgaande beslissingen bijhoudt.

Binnenkort Beschikbaar

Clarico helpt jou vergaderingen van de raad van bestuur te plannen en op te nemen.

One-Stop-Shop Vargaderingen.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Amount of companies

Amount of transactions per year

0/maand*

(jaarlijks gefactureerd)

Start gratis

Geen kredietkaart vereist

*Alle prijzen exclusief BTW

Veelgestelde Vragen

Ja. Clarico ondersteundt momenteel twee vennootschapsvormen in België: de BVBA en de NV. Het Wetboek van vennootschappen voorziet uitdrukkelijk in de mogelijkheid om een elektronisch aandelenregister aan te houden voor de NV. De enige voorwaarde is dat de raad van bestuur hieromtrent een formele beslissing neemt. Voor de BVBA voorziet het Wetboek van vennootschappen niets. Gezien de wet het aanhouden van een elektronisch aandelenregister echter niet verbied, is het ons inziens toegestaan dit te doen.

Ja. Handtekening in het aandelenregister zijn niet onderworpen aan enige bijzondere wettelijke voorwaarden. Daardoor zijn de algemene regels op (elektronische) handtekeningen van toepassing. De elektronische handtekeningen op Clarico zijn daardoor ontvankelijk als bewijs overeenkomstig artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek en artikel 25 van de eIDAS Richtlijn.

Hou het als een symbool van het verleden… of niet. Tijdens het opzetten van jouw vennootschap op Clarico heb je ons een scan van het aandelenregister bezorgd. Zolang dat je deze scan bijhoudt, is alles in orde. Wij houden deze scan bij op een veilige plaats zodat je deze niet verliest. Wat je doet met jouw fysiek aandelenregister daarna, ligt volledig in jouw handen.

Wij geloven in goedkope juridische oplossingen.

Onze missie is om de kracht van technologie te gebruiken om het de juridische wereld toegankelijker te maken. We willen een betere en meer gebruiksvriendelijke interactie met alles wat betrekking heeft op juridische admisnitratie. Omdat iedereen recht heeft om de juridische formaliteiten na te komen zonder een dure advocaat.

Onze digitale handtekeningen zijn veilig en juridisch geldig

Clarico wordt onderstuend door het eSignatures platform van Connective dat ook gebruikt wordt door itsme® en bedrijven zoals BNP Paribas Fortis, ING en SD Worx. Dit betekent dat jij kan ondertekenen met jouw e-ID hetgeen een 'gekwalificeerde elektronische handtekening' aanmaakt die dezelfde juridische waarde heeft als een handgeschreven handtekening.

Gebruik Clarico Gratis

Ervaar de nieuwe manier om jouw bedrijf te beheren.